3 november 2011

Hellowecka

Mest trick inte mycket treat den senaste veckan. En olycka kommer aldrig ensam. Började med en skotjuv förra torsdagen följt av en fredagsmorgon med fumliga händer. Resultatet blev en iPhone fattigare när skärmen spräcktes mot asfalten. Fredagslunchen vart dock lite plåster på såren, att svettas rejält och pumpa ut mjölksyra i var enda muskel är mumma för psyket. Lördag morgon vakna jag och upptäckte att jag blivit bestulen på merparten av min energi och istället hade någon, troligen tjuven, lämnat ett säck med dåligt humör istället. Gjorde en snabb kalkylering av veckans sömn och insåg att en sovmorgon faktiskt skulle ge mig mer än en tidig morgon i Vårby, simhall skulle dagen bjuda på ändå.

Troligen var det äldsta dottern som stulit min energi för hon kom studsande in i sovrummet och tillkännagav att ”Idag är det den bästa dagen i mitt liv. Vet ni varför? Jag skall börja på simskola och så får jag äta godis” Simskolan blev traumatisk för den medföljande mamman när hon insåg att hon satt dottern i en för svår simgrupp och dottern fick kallsup efter kallsup och läpparnas lila ton blev mer och mer påtaglig för varje misslyckat sjöstjärneförsök. Dottern var dock nöjd. Resten av dagen bjöd på p-böter, champagne, goda vänner och ett uteblivet museibesök.

Helgen bjöd inte på mjölksyra överhuvudtaget däremot kom surdegandet igång. Jag och degen surade ikapp, när de nybakta baguetterna togs ur ugnen steg dock mungiporna några millimeter. Söndagens bästa var troligtvis den extra timman som vi inkasserade, skulle kunna vänja mig vid det på daglig basis.

Måndagen bjöd på cykling och styrketräning i form av IKEA besök. Baxade själv hem en Billy vilket resulterade i att jag blev sittande i soffan med bröstsmärtor resten av kvällen. Tisdagen likt måndagen bjöd på cykling och montering av Billy. Äntligen börjar kassarna med böcker under trappan bli färre.

Tänkte gå förbi hittegods på vägen hem idag och se om någon lämnat in min borttappade energi, I need it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar