18 juli 2011

efter regn...

tack till någon högre makt för att solen kom till oss idag, synd bara att den kom redan 05.20 och störde min sömn. Jag försökte somna om men utan framgång främst på grund av hunger. Tillslut gick jag ut i vårt kök där jag sett små "Activia" yoghurt, jag rådgjorde med min knackiga italienska om "17 Giu" betydde att yoghurten var en dag eller en månad gammal. Hugern fick bestämma och jag slöt mig till att det var en dag. Många timmar senare och utan matförgiftning konsulterade jag en almanacka och jag hade ätit en yoghurt som borde varit fermenterad! Lite stolt över mig själv på ngt sjuktsätt.

Låren har varit precis lika stela idag, tyder väl på att jag borde köra mer backträning. När jag stapplat mig ner för trapporna (går bättre om man går baklänges) för att inta frukosten var det beslutat att dagen skulle tillbringas på zoo och/eller Safariepark. Där såg jag dagens träning försvinna iväg. Kanske skulle jag hinna när vi kom hem. Nästa tanke var att det är ju trots allt semester och familjen måste få komma i första rummet. Dagen blev lyckad, åskan hotade att förstöra den men höll sig på behörigt avstånd. Väl hemma var klockan 20.15 och dagen hade varit perfekt så när som på en detalj! Då sa nonna åt mig att sticka ut och springa, jag hade ungefär en timma på mig innan mörkret och innan regnet visade det sig. Och jag var inte svår att övertala.

Första kilometrarna var smärtsamma men sen mjuknade låren och var på min sida. Det blev en mil och som alltid i Borgosesia avslutades löpturen med 1,5 km uppför. 15 minuter core och ordentligt med stretch och så vart det en perfekt dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar