2 december 2011

T G I F

Första veckan tillbaka i verkligenhen, vart tog den vägen. Jag har mycket svårt att tro att dygnet verkligen har 24 timmar, jag hinner ju inte ens hälften av det som står på min "önskelista". Arbetsveckan är över, åtminstone den del som ger ekonomisk avkastning. På hemma plan kan jag inte ens se slutet. Två hustomtar har flyttat in så för tillfället råder ett smärre kaos, men efter stormen kommer ordning och reda eller hur det nu var.

Träningsmässigt är det mesta avklarat, tre pass kvar och två dagar att spela på. Låter som en baggis men då har vi en ut riven vägg och ett halvt dussin garderober som skall till tippen, en källarvåning som skall tömmas, två sovrum som skall byggstädas och återerövras. Kanske kan löpskola påväg till tippen, simma i ångest och cykla ifrån alltihop om det skiter sig.

Det som är klart för avprickning är styrketränng x3, löpskolning x2, simning x 1 och cykel intervaller (trainer) x1. Plus dagliga rörlighetsövningar. Ytterligare en sak att sätta check för är ett riktigt lamt blogg inlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar