20 april 2011

Hönan Ove

Fick det sedvanliga godiset på jobbet idag. Det måste dock varit värpt av enLidl höna. Blir inga problem att promenera förbi det ägget utan att något slinker ner. Vilket rimmar fint med min lunch som bland annat bestod av burpees, squats och mjölksyra. Tur jag laddade batterierna för när vi kom hem och skulle göra lite påskpyssel i form av påskkärringar förvandlades köket till blåkulla och tre arga häxor flög runt. Resultatet blev en brännskadat liten fingertopp och en 30 minuters gråtduett. Efter några portioner skabetti och köttfärsås bytte dock häxorna skepnad och triss i fniss uppstod. Grädden på moset nu vore en god natts sömn., ligger några timmar back på det kontot.

Sen är det påsk! Årets bästa storhelg. Inga krav eller måsten, bortsettt från en konstant hög blodsocker nivå, bara lediga dagar och härlig vår. Troligtvis, förhoppningsvis kan det finnas utrymme även för en tur till blåkulla på det där fordornet som står och väntar i garaget. Och nej jag menar inte kvasten.

2 kommentarer:

  1. Gillar tanken med att påsken är den bästa högtiden. Du har ju rätt att det inte är några krav och måsten. Mer mys och avkoppling. Himla härligt att se det så. Jag tar efter!
    Glad påsk till er alla i familjen.
    kram

    SvaraRadera
  2. Glad påsk till er oxå, njut nu av ert fina hus och fixa bara lite lagom. Se till att blodsocker nivån ligger högt:-) Appropå det måste nog ut till godisskåpet nu!
    Kram

    SvaraRadera