16 september 2011

Spegel spegel....

Lätträknade timmar som tickat in på träningskontot i veckan. Med två dagis troll och ett genomfört "mandomsprov", som Metro så smakligt uttryckte det, kom inte förkylningen som en Katia från klar himmel direkt. Dock lika oönskad som regn i midsommarkransen.  Igårvae det dax för den berövade medicinen "förnekelse" ochså  tog cykel till jobbet, fincykeln fick det bli blir ju lite mindre ansträngd andning med den. Var tvungen att dela vägen med diverse långsamtgående fordon, gräsklippare, broadway och grävskopor, och kunde oväntat nog inte låta bli att köra. Och medicinen hjälpte idag är jag bättre. Svårt dock att veta vilka insatser som var de effektiva igår då dagen avslutades med en komplett tjejmiddag, så också har en del antiförkylning verksamma substanser.

Dagis stängt men öppen plånbok. Tog med tjejerna på deras första shopping tur, 90 minuter på exklusiva Kapp Ahl. Vi hann med att ligga på golvet, åka alldeles för många varv i rulltrappan, ignorera tillsägelser och uppmaningar samt smaka på beslutsångest. När de stod i varsitt provrum med fördragna draperier och skulle välja ut ett par byxor och en skjorta var var de rätt söta.


Edith är ytterst förtjust i sin egen spegelbild så väl hemma fortsatte hon interaktionen och utökade den med även verbal kommunikation. Med ett trassligt garnnystan i handen säger hon till sig själv "Hm det här ser inte bra ut (ngt ohörbart) men du är härlig du"

Även om veckan varit fattig på fysiskaktivitet har det pågått mycket hjärnaktivitet rörande fysiskaktivitet, somatopsykiskträning? Vad säger min övertygelse, järnman eller inte järnman? Skippa SATS och satsa på cykel, sim och spring? Vart, med vem, hur ofta. Trainer eller spinning? I såfall vilken trainer? Running Sweden eller spring för livet i Grimstaskogen? Just for fun eller med nya mål i sikte. Tankarna har ständigt störts av vad skall vi äta? vem skall hämta? måste vi handla? finns det bensin i bilen? som om inte det vore nog utan man måste jobba också! När skall jag hinna tänka klart och fatta beslut i dessa livs avgörande spörsmål?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar